2014 - 2019 g. uspešeno položeni YLE Kembridž ispiti

proslava diplome

Kako do diplome?

I ove godine naši polaznici, talentovani i ambiciozni učenici polagali su ispite za prestižne diplome Kembridž univerziteta. Kao i svake godine polaganje je održano u Beogradu u prostorijama Britanskog Saveta.

Put do Beograda grupno, svi zajedno, uostalom, to su dobri drugovi i poznanici iz učionica škole Menhetn, sa drugog sprata Tržnog centra "Pariz". Putovanje do Beograda, uz dobro raspoloženje ne izgleda toliko daleko. Polaganje pismenih i usmenih ispita u Britanskom Savetu proteklo je u pozitivnoj atmosferi. Dobro pripremljeni polaznici nisu imali razloga za zabrinutost. Na kraju svi su položili ispite, kako se očekivalo.

na skolskom casu

Iz školske učionice - na času engleskog jezika !

Pozitivna i podsticajna atmosfera na času engleskog jezika.

Za uspešno polaganje ispita važno je dobro se pripremiti. Naši učenici to praktično rade tokom cele nastavne godine. Program i nastava kreativno su osmišljeni da efikasno pripreme polaznika za polaganje ispita.

ucenici skole menhetn uzice

Čast nam je da smo preporučeni od Britanskog Saveta kao uspešna škola.

Postovani/a,

Želeo bih da Vam čestitam sto ste izabrali da Vaše dete uči engleski jezik u školi jezika Manhattan iz Užica. Ova škola sarađuje sa British Council-om, i tu se možete spremiti da nakon kursa jezika svoje znanje ozvaničite polaganjem međunarodno priznatih ispita u British Council-u.

U današnje vreme globalne ekonomije, ljudima su potrebne kvalifikacije i diplome koje su priznate ne samo u Srbiji, već širom sveta. Upravo zato sveke godine, preko 5.000 kandidata u Srbiji polaže neki od stručnih ili akademskih ispita u British Councili-u zato što znaju da te diplome prihvataju univerziteti i kompanije u celom svetu. I Ministarstvo prosvete Republike Srbije priznaje ispite kao što su CAE, CPE i TKT.

Više informacija o ispitima koje organizujemo možete pronaći na našem sajtu www.britishcouncil.rs ili se raspitajte u Vašoj školi jezika.

Bez obzira da li želite međunarodno priznatu diplomu iz engleskog, prava, finasija, engleskog za decu ili bilo koje druge oblasti, mi imamo ispit za Vas. Dobro došli u British Council.