Skola stranih jezika MENHETN
wow children

Engleski za decu

Škola stranih jezika "MENHETN"
Menhetn TC PARIZ II sprat, Užice 31000
tel. 031-554-459  mob. 063 773 82 05

Pozdrav deco!
Upis na kurs engleskog jezika za decu
Upis dece u školu Menhetn
Za mlađe uzraste škola MENHETN organizuje nastavu u poslepodnevnim časovima ( 17h, 18h ). Želeli bismo da ukažemo na važnost učenja engleskog za predškolsku decu pošto u tom periodu deca najlakše usvajaju strani jezik. U školi MENHETN deca uče jezik kroz zabavu i igru tako da ih to ne opterećuje, a pri tome prirodno usvajaju engleske reči i izgovor. Pokazalo se da deca koja su prošla kroz ovaj oblik nastave kasnije u školi nemaju problema sa engleskim jezikom i može se reći da su u prednosti ispred ostale dece koja nisu imala ovaj vid nastave.
Lekcije za decu su odabrane da ih motivišu i ohrabre da uče jezik, čitanje i pisanje, a naročito izgovor engleskih reči. Pošto su u grupama sa decom vršnjacima i sličnom nivou znanja, komunikacija u grupi je olakšana, deca praktično počinju da upotrebljavaju engleske reči i rečenice što dalje dovodi do povećanog interesovanja za engleski jezik.

Gift

gift

Food

food

Flowers

flowers

Pencil

pencil
   

Brush

brush
   

Book

book

Fish

fish

Cat

cat

Dog

dog

The Dog and the Cat

Povoljno za upis dece u školu engleskog jezika

kuce i mace One morning a cat and a dog met in the yard, and started talking to each other. "Can't you and I be friends?" said the dog. "We have plenty of room to play in this yard, and you can climb up on to the roof of the house and have even more space." "Yes, we should be able to be friends," agreed the cat. "All we need to do is to be reasonable to each other. If you let me hunt around when I want to, then I won't make a fuss when you bark at the birds. And, I'll keep quiet when you sleep in the ' middle of the day, even though you are supposed to be keeping watch so that next door's pig can't walk in and make a mess of the vegetable garden."

Škola MENHETN - Užice

deca - children
Copyright 2009-2014 MANHATTAN Language school Užice.